Nyheter

Vårbrev från Bleiken Rekrytering

Sedan ett år tillbaka har vi blivit dubbelt så stora, genomfört många lyckade rekryteringar och utvecklat vårt rekryteringserbjudande. Vi hjälper våra kunder att skapa bestående värde för framtiden. Vi arbetar som tidigare med större och mindre företag, både etablerade och start-ups inom olika branscher. Alltid med den gemensamma nämnaren: Rekrytering till roller inom IT och Teknik.


Trevlig läsning!
Christina & Carina


Dubbelt så stora!

Sedan maj 2018 arbetar Carina Rönnby som partner tillsammans med Christina Bleiken. Carina är systemvetare med 25 år i IT-branschen, varav de senaste 12 åren som konsultchef med arbete inom rekrytering, ledning och försäljning. 

Vi älskar vårt jobb och är alltid diskreta, personliga och pålästa. Något som är avgörande från första till sista kontakt med både kunder och kandidater. Vi vågar säga att vi tillsammans besitter en unik bredd och erfarenhet av rekrytering inom IT och Teknik. 


Rekrytering är marknadsföring

Marknadsföring och försäljning är idag viktigt för att väcka uppmärksamhet och lyckas med rekrytering. Konkurrensen inom IT och Teknik är stenhård och det är viktigt att ha rätt erbjudande och välja rätt kanaler, vara uthållig och sticka ut i mängden, precis som vid klassisk försäljning och marknadsföring.

Hör av dig om du vill diskutera hur vi bäst når din målgrupp!


Coachning, kvalitet och sociala medier

Bleiken Rekrytering bidrar till en effektivare och snabbare rekryteringsprocess genom att erbjuda den rekryterande chefen uppskattade tjänster såsom coachning inför och/eller deltagande vid intervju. Vår kvalitetsprocess säkerställer löpande kommunikation och återkoppling. Nu erbjuder vi även även ett tilläggskoncept med film och rörlig media för att väcka mer uppmärksamhet vid rekrytering i sociala medier.

Se annonser på vår hemsida och mer rörliga inlägg på LinkedIn!


Kunder och kandidater säger...

Många av våra kunder och kandidater är personer som vi har samarbetat med under lång tid. Någon behöver rekrytera, en annan byta arbete, en tredje ger oss tips om kandidat eller rekryteringsbehov. Vi möter många fantastiska människor i dialoger och möten, därför är vårt nätverk och goda relationer helt avgörande för vår framgång vid rekrytering inom IT och Teknik. Att personer vill arbeta med oss är vi mycket tacksamma och stolta över.

Se vad några kunder och kandidater säger om oss...

  • Det märks att du är mån om att förstå vilka vi är och hur vi jobbar för att hitta en kandidat som passar och vill stanna hos oss länge!
  • Du har gjort processen så smidig och bra. Jag har känt mig trygg och upplevt processen som smidig!
  • Du är grym, vi har anställt fler personer än vi vågade hoppas på!
  • Aldrig tidigare har jag fått så många bra kandidater presenterade från ett rekryteringsföretag!

Alltid två (2) kunder

Vid rekrytering ser vi två kunder med förväntningar: Det rekryterande företaget och den potentiella kandidaten. Båda kunder har höga förväntningar som är mer eller mindre uttalade och vår uppgift är att säkerställa den bästa matchningen i varje uppdrag. För att vara effektiv för både kund och kandidat är vi noga med att sakligt och tidigt i processen stämma av viktiga förväntningar avseende tjänsten, företaget, kulturen och teamet. 

Vår strävan är att vara en kompetent, personlig och långsiktig rekryteringspartner för våra båda kunder.

Christina Bleiken & Carina Rönnby